top of page
online-S-RGBJAN_2001 Medium_edited.jpg

Copywriting & meer

Ik heb altijd een sterke behoefte gehad om te schrijven. Ik hou van woorden, ik maak graag zinnen, ik verpak graag gedachtes in "iets" wat ook emoties raakt. Mijn eigen uitlaatklep is het schrijven van mijn romans geweest, maar daarnaast heb ik ook ervaring met het schrijven van artikelen voor magazines, blogs, webteksten, brand stories, narrative strategies, scripts, merkpositioneringen, conceptpitches en nog veel meer.

Magazine Nederlands Kamerkoor 2023

Voor het Nederlands Kamerkoor was ik eindredacteur voor het Seizoens Magazine 2023-2024. Daarbij schreef ik een aantal artikelen en deed de beeldredactie voor het blad.

​​

Artikelen, interviews, blogs, webteksten

Voor verschillende websites schreef ik artikelen, blogs en webteksten. Deze varieerden van artikelen over reisbestemmingen, blogs over how-to's, gear reviews en literaire lijsten.

Videoscripts

Voor diverse opdrachtgevers schreef ik t.b.v. producties de videoscripts die conceptueel leidend waren en in een aantal gevallen uiteindelijk als voice-overs werden gebruikt bij de videos:

Narrative Strategy / Brand Story

Een narrative strategy is een strategie verpakt in de vorm van een verhaal. In plaats van een presentatie deck met bulletpoints verpak ik je strategie in een verhaal dat boeit en blijft.

  • Oxfam Novib ondernemers

  • Regio Zwolle

  • Team KWF - KWF Kankerbestrijding.

Copywriting & more

De kracht van het woord maximaal benutten? Ik hoor graag van je:

mark@markstokmans.nl

2A7C4AA6-C2E6-4FAA-8AF5-D3C9C0F2B0C2_1_105_c.jpeg
bottom of page